FORSIDE       PROFIL       OM MIG       DAGBOG       GALLERI       RESULTATER       KALENDER        SPONSORER        LINKS        ANDET

  

 

 
Navnet er Anders B Jensen, jeg er født den 20 maj 1991, og har efterhånden 20 år på ba'en. Det meste af mit liv går med motocross, forberedelse, træning, løb og så videre. Min første racer fik jeg i julegave i år 2000, og jeg kørte mit første løb i skave den 15 september 2001. Siden hen er det gået stærkt, og jeg har haft et hav af motocross maskiner og deltaget i rigtig mange løb både nationalt og internationalt siden.
 
Jeg er efter sæson 2008 blevet A kører og har de efterfølgende år stillet op i MX2, på en Suzuki RM-Z 250f - for at prøve noget nyt, har jeg besluttet, i samarbejde med Suzuki og Easymx samt min far, at skifte til Suzuki RM-Z 450 og dermed forsøge mig i MX1.  Jeg er medlem i Holstebro Moto Cross Club, og har efter nogle gode år for MK Motorsport og Suzuki som vi har samarbejdet med siden 2006, valgt at starte op for mig selv, supported af Easymx og Suzuki m.m.

Udover at køre motocross og forberede mig både konditions og træningsmæssigt samt at holde alt udstyret i orden, studerer jeg på Aarhus Universitet til Buisness Development Engineer i samarbejde med Holstebro Elitesport.

Jeg har stor hjælp i min far og mor, som tager med mig landet rundt får at træne eller køre løb. Derudover har jeg 2 mindre brødre; Lars 16 og Rasmus på 6.

Jeg vil gerne takke alle, som har og hjælper mig i denne fantastiske sport/ Anders